Κατάλογος Υπηρεσιών

Πατήστε οπουδήποτε  στο εξώφυλλο για να ξεφυλλίσετε τον e-κατάλογο και να ενημερωθείτε για την πληθώρα υπηρεσιών που παρέχουμε.

Σχέδιο & Εκτυπώσεις

printing services εκτυπώσεις
1

Κάρτες | Αφίσες | Μενού | Κατάλογοι

.

2

Εκτυπώσεις σε Μουσαμά | Ταμπέλες | Μπάνερ |Σημαίες

.

3

Αυτοκόλλητα | Βιτρίνες Καταστημάτων | Ετικέτες Συσκευασίας 

.

4

Φυλλάδια | Φωτοταπετσαρίες | Διαφημιστικά Έντυπα Εκθέσεων 

.

Διαδικτυακές Υπηρεσίες

Η ομάδα μας παρέχει πολλαπλές υπηρεσίες σχετιζόμενες με το διαδίκτυο.

 1. ΠΑΚΕΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ 

  Προσφέρουμε αρκετές επιλογές πακέτων ιστοσελίδων, ώστε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας, προτείνουμε και οικονομικές λύσεις.
 2. ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

  Ο γραφικός σχεδιασμός στην πιο αγνή του μορφή είναι η τέχνη της πειθούς και δημιουργίας μιας ισχυρή μάρκας για την επιχείρηση στην οποία συνδέεται. Η διαδικασία σχεδιασμού είναι σε θέση να ισχυροποιήσει αυτό που θέλουν οι άνθρωποι και να το προχωρήσει περαιτέρω, δημιουργώντας έναν έξυπνο τρόπο για να  ταυτιστούν τα άτομα με τον επιχειρηματικό σχεδιασμό.
 3. ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ 

  Η δυνατότητα πρόσβασης σε μια παγκόσμια αγορά. Μπορείτε να προσεγγίσετε περισσότερους πελάτες με λιγότερα χρήματα από τις παραδοσιακές μεθόδους μάρκετινγκ. Γνωρίστε το κοινό σας και αφήστε τους να σας γνωρίσουν προσωπικά, κάτι που  συμβάλει στη δημιουργία αφοσίωσης στην επωνυμία. 
 4. ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ 

   Η τρισδιάστατη μοντελοποίηση έχει αλλάξει τον τρόπο παρουσίασης των σχεδίων έργων. Είναι σαν να συνδυάζoνται πολλαπλά σχέδια 2D και επικολλούνται. Έχει αλλάξει αναμφίβολα τον τρόπο που βλέπουμε τα έργα και τον τρόπο παρουσίασης των πληροφοριών, είναι το παρόν και το μέλλον!
 5. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 

  Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας για να προσδιορίσουμε το εύρος των έργων ανάπτυξης, να δημιουργήσουμε και να εφαρμόσουμε στρατηγικές SEO, να αναλύσουμε τα στατιστικά στοιχεία για να αυξήσουμε τη ροή επισκεψιμότητας και να επιτύχουμε αύξηση πωλήσεων και ανάπτυξη της επιχείρησης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Ανάληψη της επιμέλειας της φωτογράφισης της επιχείρησης σας.
4K Φωτογραφίες συμβατές με όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες & βελτιστοποίηση των φωτογραφιών (SEO)  

Φόρμα Επικοινωνίας

Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας, χωρίς καμία δέσμευση!

Αναλαμβάνουμε την επιμέλεια του δικού σας ψηφιακού καταλόγου και τη δημιουργία του QR κωδικού σας  - για πρόσβαση σ'αυτόν- με την επωνυμία σας!QRatticproject

Οκτώ παγίδες της φθηνής ιστοσελίδας : Γιατί πρέπει να ξοδέψετε χρήματα για την ιστοσελίδα σας

Ταχύτητα Ιστότοπου

Η ιστοσελίδα σας θα φορτώνει αργά κάτι που θα ενοχλήσει τους επισκέπτες σας και θα σας κοστίσει χρήματα.

Στρατηγική SEO

Η στρατηγική SEO σας θα είναι μη βέλτιστη, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι δύσκολο να προσελκύσετε επισκέπτες από μηχανές αναζήτησης όπως το Google.

Περιεχόμενο

Το περιεχόμενό σας πιθανόν να μην είναι το ιδανικό ή θα αφιερώσετε πολύ χρόνο να δημιουργήσετε περιεχόμενο αντί να προωθήσετε τον ιστότοπό σας.

Σχεδίαση Ιστοσελίδας

Επειδή δεν έχετε γνώσεις  σχεδιασμού, μπορεί το αποτέλεσμα να οδηγήσει σε ανεπιθύμητα αποτελέσματα και κακή εμπειρία χρήστη.

Wordpress

Στην περίπτωση του Wordpress θα εγκαταστήσετε τις δωρεάν προσθήκες, παρόλο που η premium επιλογή διαθέτει τις λειτουργίες που χρειάζεστε. Θα αφιερώσετε χρόνο και χρήμα, αν τα υπολογίσετε το κόστος είναι αρκετά υψηλό,

Social Media

Θα χρειαστεί πολύς καιρός και συνεχή προσπάθεια να αρχίσετε να λαμβάνετε επισκεψιμότητα, επειδή δεν θα δαπανήσετε χρήματα σε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το Facebook ή το Instagram.

Γνώσεις

Από την στιγμή που αποφασίζετε να τα κάνετε όλα εσείς, θα πρέπει να επενδύσετε και κάποιο χρόνο για να μάθετε να διαχειρίζεστε αυτά που κάνατε επιτυχώς.

 

Απόδοση Επένδυσης

Μήπως τελικά σας κόστισε χρήματα η προσπάθεια σας να εξοικονομήσετε χρήματα; Μήπως έχετε σπαταλήσει χρόνο που θα μπορούσατε να αφιερώσετε στην επιχείρησή σας; Η επιλογή είναι δική σας.

© Copyright 2019 - 2024 ATTIC PROJECT - All Rights Reserved | made with by Melina